Creure en les xarxes socials

by Eduard Batlle Rispau on 26 Octubre 2010

Un bon amic m’explica el canvi de tendència que han provocat les xarxes socials en l’staff  de la seva organització. Ell, que és a l’anella directiva de la seva entitat, ha vist com, després de l’estiu, el seu president els ha dictat l’obligació professional de fer-se un perfil a Facebook i Twitter, on cal que siguin actius, i alhora supervisar les informacions que els puguin ser útils. Aquest dirigent comença a voler generar opinió corporativa i  desitja que el seu equip també la generi però en el vocabulari més personal. I els vol ben connectats. Per això, els ha recomanat que el primer que han de fer quan arribin a la feina és connectar-se a Twitter i Facebook. I just abans d’acabar la jornada laboral, també els demana el mateix. Amb perfils actius i que generin dinàmiques de grup per començar a controlar la seva gran organització arreu de l’Estat fent xarxa. Una manera més de creure en els social media producte dels nous temps. Tot i que potser no tindrà l’essència desitjada si serà a base d’autocontrol de la informació  i generadora de marca. És una entitat important i potser no és empresarial ni política, però és la confirmació que les estructures sempre volen controlar els seus treballadors i desplegar el seu poder en tots els canals. Els canvis a internet també comencen a generar nous hàbits. Veure’m els resultats a llarg termini.

Música / Foget You # Cee Lo Green

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: