Deu idees Google, segons Rodríguez Zapatero

Javier Rodríguez Zapatero, director general de Google a l’Estat espanyol, va convocar els mitjans abans de la seva compareixença en la jornada a Esdade, titulada La Revolución Digital, en la qual els principals protagonistes del comerç online van explicar les seves experiències. Altres ponents van ser: el fundador de Tuenti, Zary Dentzel, i el CEO y cofundador de BuyVIP, Gustavo García Brusilovsky. La conclusió de la jornada va ser l’alerta que van fer els experts en estratègia online sobre el dèficit d’internet entre las empreses catalanes i espanyoles. Us apunto algunes de les reflexions que va anunciar Zapatero:

– Internet és un gran facilitador de negoci i ara, pràcticament, qualsevol persona pot innovar en el seu “garatge”.

– Internet és una oportunitat perquè els petits i mitjans puguin competir en igualtat de condicions que els grans.

– Internet accelera el canvi a un model productiu més eficient.

– Si analitzem el problema de l’Estat espanyol, que és el de productivitat i atur, el que li diria a les pimes és que es moguin. “Mou-te!” 

– Google neix amb la missió -obsessió en dic jo- de ser capaços d’organitzar aquesta informació que creus tan ràpid en el món d’internet, i fer-la accessible per a tots nosaltres de manera pràctica i senzilla.

– L’objectiu de Google per al 2011 és ajudar a les pimes a què siguin digitalment més competitives perquè l’oportunitat és brutal. 

– Google té clar que una de les principals prioritats és saber atreure talent i retenir-lo.

– Estic convençut que internet ens pot ajudar a sortir més ràpid de la crisi.

– Quan més aviat surtis de Google com a usuari, millor! I això és ser un buscador! I són més de 3.000 milions de cerques les que rebem cada dia.

– Crec que el web obert continuarà amb vida, tot i que no tothom pensa igual

Música / Creep # Radiohead

PD: Smart Mobility Animation, crec que us agradarà.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?