Manel Sarasa en el V NITS

L’emprenedor Manel Sarasa (bio) serà el convidat demà del V NITS. Serà una bona oportunitat descobrir el projecte Openbravo, en el qual ell té el càrrec de director general, i aprendre de la seva visió empresarial en una conferència que tractarà entorn les idees de negoci, els projectes, els inversors, l’emprenedoria a escala global… El mateix cas d’Openbravo és l’exemple que tan es reivindica actualment, tal com va fer ahir el mateix Fainé al CEDE, sobre la possibilitat que les empreses catalanes s’obrin al món. Openbravo és un referent espanyol en el segment d’ una companyia de software lliure i entorn web per a les petites i mitjanes empreses. Així és que Manel Sarasa ens aportarà una visió d’un cas d’èxit i al mateix temps la seva experiència després de visitar altres punts tecnoògics que són una referència al món.

En la segona part d’aquesta cinquena edició es presentarà el projecte Marcelinus. Serà el cas d’una empresa tèxtil d’Olot que ha recuperat l’esperit del jersei que tan s’utilitzava en els anys 70 i 80 en àmbits industrials i l’ha adaptat als nous temps. En una època que els productes tèxtils es fabriquen als països del Tercer Món per beneficiar-se de la mà d’obra, Marcelinus s’atreveix a potenciar un producte 100% i intenta posicionar-lo al costat de les grans marques.

Música / You’re the one # Tracy Champman

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?