We Watch the Match!

Bon projecte el de Porpra amb We Watch the Match! I, de moment, un èxit el que ja han començat a assolir amb les primeres aplicacions gratuïtes (són club de fans i no consten com a oficials) per als telèfons mòbils perquè els usuaris que s’hi registrin puguin cercar a quin bar, cafè, restaurant o hotel facin el seu equip per televisió. En tres mesos, ja tenen 36.000 clients registrats de les aplicacions d’equips de futbol com el Barça, Madrid, Tottenham, Chelsea, Arsenal, Manchester United… per a l’Android i l’iPhone, amb una mitjana de 1.000 descàrregues diàries. 

La filosofia d’aquesta jove empresa gironina és incloure altres competicions esportives -bàsquet, beisbol, futbol americà, Fórmula 1…- i potenciar un dels valors pels quals més aposten: “És un factor emocional. Que a banda de correu, Twitter i Facebook també tinguis el teu equip al mòbil”, explica Pere Saurina, que va tenir la idea el dia que era a Nova York i pensava en un bar on podria veure en directe un clàssic com el Barça-Madrid. I així va començar a néixer We Watch the Match!

Porpra, amb la seu al Parc de la UdG, també ha estudiat la possibilitat de tenir una seu a Silicon Valley per obrir mercat als Estats Units i vendre aquesta aplicació “que ve a substituir les pissarres que els bars posen al carrer per anunciar els partits i fer un missatge virtual i global”, a més donar unformació de l’equip. L’aplicació es troba en sis idiomes i permet que, tant l’usuari com el propietari de l’establiment, puguin confirmar la restransmissió del partit. Actualment, tenen punts registrats de països com Egipte, els Estats Units, Holanda, l’Argentina, el Brasil, Turquia, Itàlia… Un èxit més local i global pendent de com finançar-lo per expandir-se.

Música /Key West Intermezzo # John Mellencamp

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?