TEDxBalmes191 a la Llibreria Excellence

by Eduard Batlle Rispau on 20 Març 2011

Aquests són els dos vídeos que van passar en el TEDxBlames191, a la Llibreria Excellence, en l’acte de divendres al vespre i que promou José Cruset, amb la col·laboració amb Òscar Urrutia. Va ser molt productiva la convoctòria que va reunir un centenar de persones i va evidenciar com una llibreria pot apostar pel coneixement més enllà de les presentacions tradicionals. Va ser una iniciativa interessant per promoure el coneixement i que va tenir una segona part destacada per les novetats que  Cruset va explicar en relació al TED original que s’ha celebrat a Califòrnia recentment. Coneixement en estat pur, amb el lema de Ideas worth spreading. Un cas d’èxit el TED a escala global gràcies a la difusió dels vídeos a través de la xarxa.

Música / Writers Retreat! # Lloyd Cole

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: