Morcheeba a “l’altre” Salt

Anit va actuar Morcheeba a Salt, una actuació de les més esperades del cartell del Black Music d’aquest 2011. I Morcheeba va respondre amb la seva música inconfusible, basada en l’estil dels germans Godfrey, que es mantenen fidels a la música negra en el darrer treball: Blood Like Lemonade. Amb vocalistes com Daisy Martey, Jody Sternberg i ara Jody Sternberg… sonen igual de bé. Són bons, tenen feeling! I el públic també va respondre. És la demostració que també hi ha un “altre” Salt. Amb moltes cares conegudes, com Dídac Lee, i la majoria de la gent, entregada a la música de la banda britànica, una referent pel mestissatge del trip hop amb el soul i el jazz. Felicitats als organitzadors i enhorabona pels 10 anys del BMF!

Morcheeba Flashmob Black Music Festival 2011 from Black Music Festival on Vimeo.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?