Xavier Pascual i la gestió del canvis

L’emprenedor Xavier Pascual serà demà el convidat del cicle Idees d’e-futur que organitza Catalunya Valley en el marc del Clúster TIC-Media de Girona del Parc de la UdG. Pascual, que recentment ha abandonat Toshiba, ha titulat la conferència “Gestionar els canvis en temps de crisi”. El convidat del cinquè esmorzar-col·loqui, actualment, du a terme un nou projecte professional, després de vint anys com a directiu de la companyia japonesa: president a l’Estat espanyol i vicepresident al sud d’Europa. La seva visió se centrarà en com ser competitius en aquest mal cicle econòmic, la valoració de la competivitat global, amb tres àrees a nivell d’organització estratègica: la gestió personal, la definició de producte i la selecció de clients. L’encarregat de moderar el so what serà Joan Carles Belmar, soci d’Infoself.

Música / I can’t stay # The Killers

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?