Microsoft sumarà Nokia i Skype

by Eduard Batlle Rispau on 11 maig 2011

 Cop de força de Microsoft… pagant al comptat, com en els vells temps. La compra de Skype serà recordada en temps en el sector TIC i per això és parla d’una nova possible bombolla tecnològica com la del 2001. I és que l’operació ha estat espectacular: suposa 32 vegadees els beneficis abans d’impostos de Skype (264 milions de dòlars), i tres vegades el preu que va pagar eBay per l’empresa fa sis anys. És una altre bombolla? Està per veure.

Però Microsoft juga fort i el moviment té dues lectures: demostrar que Google no ho pot comprar tot i pagant aquest sobrepreu espectacular (en temps de crisi) evidencia les seves ànsies de lideratge. I és que Skype és un producte que encaixa amb el nou repte del gegant de Redmond, el de dominar la telefonia amb la suma del Windows Phone a Nokia i ara, a més, Skype. Que es preparin les operadores tradicionals que aquesta aliança té les ànsies de liderar el mercat.

Música | Closed # Corinne Bailey Rae

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: