Microsoft sumarà Nokia i Skype

 Cop de força de Microsoft… pagant al comptat, com en els vells temps. La compra de Skype serà recordada en temps en el sector TIC i per això és parla d’una nova possible bombolla tecnològica com la del 2001. I és que l’operació ha estat espectacular: suposa 32 vegadees els beneficis abans d’impostos de Skype (264 milions de dòlars), i tres vegades el preu que va pagar eBay per l’empresa fa sis anys. És una altre bombolla? Està per veure.

Però Microsoft juga fort i el moviment té dues lectures: demostrar que Google no ho pot comprar tot i pagant aquest sobrepreu espectacular (en temps de crisi) evidencia les seves ànsies de lideratge. I és que Skype és un producte que encaixa amb el nou repte del gegant de Redmond, el de dominar la telefonia amb la suma del Windows Phone a Nokia i ara, a més, Skype. Que es preparin les operadores tradicionals que aquesta aliança té les ànsies de liderar el mercat.

Música | Closed # Corinne Bailey Rae

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?