Vídeos creatius per dimensionar una marca

FRAMED-Andi Wittmann Rider profile from Felix Urbauer on Vimeo.

Cada vegada m’agraden més aquests vídeos creatius que serveixen per dimensionar unes empreses a través de canals de vídeo com YouTube o Vimeo. Són peces de creativitat a la carta que es basen en arribar a l’espectador. Aquestes promos virals són una nova manera de promocionar-se a banda de la publicitat tradicionals en premsa, televisió, ràdio i la pròpia xarxa. Aquest mateix de Giant i Zimtstern és com una petita obra d’art de gairebé 4 minuts. El missatge és clar, tal com han volgut les companyies. Però també hi ha ciutats. Sense un minutatge. I el muntatge et permet gaudir-lo, disfrutar-lo. Són nous temps de promoció i consum; i només han fet que començar. Com més visites, més marca. I sempre a escala global.

Música | Ironic # Alanis Morissette

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?