Els Jocs de Londres (II)

20110729-165143.jpg

Quan falten just 364 dies per als Jocs Olímpics de 2012, la ciutat comença a viure l’esdeveniment per als turistes amb el marcador que han instal.lat a la cèntrica Trafalgar Square i que fa el compte enrere. És ja una visita obligada entre tanta oferta degut a la seva dimensió. Anuncis a la televisió, als diaris i en centres comercials també serveixen com a reclam. A més, les obres de les noves insta.lacions al nord-est de Londres ja semblen estar molt avançades i ofereixen un disseny espectacular -producte de tanta competivitat global-.

Alguns anuncis televisius d’empreses que s’afegeixen a la difusió són esectaculars. Una ciutat cosmopolita abocada al mestissatge i que encara els Jocs amb la sensació que la crisi econòmica està reservada als països del sud d’Europa. En el fet de conviure al marge de la Unió Europea també hi ha en joc l’orgull i la tradició, just l’esperit de què tant viu aquesta ciutat.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?