De Twitxr a Instagram

Finalment, el portal de fotografia Twitxr no es tancarà el 30 de setembre, tal com es va anunciar ahir. Han recuperat de manera ràpida el projecte els dos germans que el van idear: els gironins Albert i Víctor Martín. Ells van crear aquest innovador portal el febrer de 2008 (també van impulsar Moneytrackin’-control de la teva vida financera), just després que Twitter comencés a despuntar. Van saber visionar l’èxit del missatge compartit però a voler-ho fer amb imatges. I Twitxr va marcar la pauta. Ells tenen el mèrit. I Martin Varsavsky, com a inversor, va saber explotar la idea.

Tres anys i mig després, els bessons Martín volen que el portal no acabi tancant: són 30.000 usaris registrats i 271.500 imatges pujades. M’hen alegro. I just anunciar-se aquesta continuïtat, ara s’ha fet públic que Instagram, un altre projecte d’aquestes carecterístiques, ha arribat als 10 milions d’usuaris. Una xifra espectacular en molt poc temps. I exemplificadora. És una dada més del canvi tecnològic de la nova societat líquida i la possibilitat de cada usuari compartir informació -esperit 2.0-, en aquest cas imatges, de manera pràctiva, amb un servei gratuït, a escala global i a l’instant. Servei imparable!

Música | Take me home # Russian Red

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?