Canvi d’imatge: de Ferran Serra a Jordi Serra

by Eduard Batlle Rispau on 1 Febrer 2012

Nova imatge del blog després d’uns anys a les mans de l’Albert Simó, a qui li estic agraït sempre per tantes hores de dedicació i predisposició. Ara ja està allotjat a ServeisWeb (després dels Estats Units i Londres, ara ja és aquí, a Catalunya) i amb un nou disseny que ha tingut l’atenció de Ferran Serra. Noves il·lusions i ganes de presentar una imatge fresca i funcional, més adaptat al canvi de professió, però espero que tingui l’esperit de sempre. L’essència. I agraeixo les vostres lectures, recomanacions per correu i comentaris. Seguirem per aquests camins…

Tot seguit us deixo la presentació que li he demanat a l’autor de la capçalera, Jordi Serra, mestre de professió però que estic convençut que s’hauria de dedicar molt més a la pintura. A ell, també, les gràcies per la dedicació, quan només havia de ser un dibuix d’una silueta. La seva inspiració ara és real.

Nascut a Girona l’any 1975, Jordi Serra i Prieto fa mitja vida que es dedica a la pintura. Mestre de professió i amb estudis de Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha estat seleccionat en diversos premis de pintura a Palamós, Begur, Centelles, La Garriga, i ha participat en exposicions col·lectives i individuals a diverses poblacions de la província de Girona, tarragona Lleida i Barcelona.

Música | I’m goin’ dowm # Bruce Springsteen

{ 2 comments… read them below or add one }

Edu Febrer 2, 2012 a les 16:58 pm

Caram quina capçalera! M’agrada el canvi.

Salut!

Eduard Batlle Rispau Febrer 6, 2012 a les 11:41 am

Gràcies Eduard pel comentari i pel seguiment.

Seguim sempre per aquests camins… Sort i llum!

Eduard

Leave a Comment

Previous post:

Next post: