La il·lusió de la USAP de jugar a Barcelona

 

Em va agradar molt ser ahir a l’Stade Aimé Giral per gaudir de l’espectacle que va oferir la USAP en el matx de la Copa d’Europa de Rugbi contra els Scarlets Llanelli. La victòria i els cinc assajos van donar la victòria als de Perpinyà (37-5) i va servir per classificar-se com a líders del grup 5 de la primera fase de la Copa d’Europa. Això servirà perquè disputi els quarts de final a Barcelona, entre el 7 i 9 d’abril, contra el Toló. Màxima rivalitat. I és una llàstima que no pugui ser al Camp Nou després del recent acord amb el Barça. Dídac Lee, directiu del Barça, present ahir a Perpinyà va destacar que és millor que es jugui l’encontre en un estadi on es vegi un ple absolut. Hi ho serà. Però el Camp Nou té un encant incomparable, similar a Wembley.

La roda de premsa de l’entrenedor de la USAP, Jacques Brunel, va ser un monòleg sobre el fet de jugar aquest partit a Barcelona. I la seva opinió sobre l’experiència. Serà un gran esdeveniment i la il·lusió d’un equip de la Catalunya Nord que cada vegada més mira a Girona i Barcelona per teixir vincles i evidenciar que la catalanitat pot anar més enllà d’uns colors i l’hime de L’Estaca. Es van trencant prejudicis, posant les bases del que pot ser un emblema més en clau catalana i potenciant un referent europeu del rubgi amb identitat.

Música / Terra Trencada #  Beth

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?