Els errors ens surten massa cars

Joan Tardà no ha estat gens encertat amb les seves declaracions (si està al Congrés noblezza obliga), però una vegada més s’ha demostrat que els nostres errors els hem de pagar massa cars: el preu és més que un llençol a cada bugada. No ens surten a compte aquestes posades en escena, amb la monarquia com a argument, i després es massa fàcil que a més des 500 quilòmetres es magnifiquin i serveixin per ridiculitzar-nos. I més encara, si hi ha ERC pel mig., que representa que no té adquirits els valors institucionals.

D’acord que els catalans ja no som novells, sobretot quan es toquen els valors espanyols, però arribats aquests extrems sempre acabem desbordats perquè no tenim tants altaveus mediàtics ni per defensar ni per atacar. A la inversa, tot i la fauna ultradretana del PP i mitjans afins, mai podem anivellar la balança. I no és excusa per defensar Tardà, és una realitat evident. I és una realitat que, per molt que ens queixem, sempre acabem flagel·lats. I tot això ha passat quan per una vegada José Bono ha estat encertat.

Música / Volant # La Troba Kung-Fú

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?