Un instant dels 30 anys

by Eduard Batlle Rispau on 26 Febrer 2009

El “mestre” Jordi Soler va tenir el detall de recollir la celebració dels treballadors a la redacció d’El Punt de Girona, el dia que el diari celebrava els 30 anys. I la seqüència s’ha aconseguit gràcies al que ell mateix explica: “És un muntatge fet amb un programa que permet unir fotos d’un tema preses des de diferents angles. Generalment s’utilitza per a paisatges, atès que se suposa que les persones, entre foto i foto, s’hauran mogut (les que surten repetides en més d’una foto)“. Bona feina, Jordi!

Música / Sol # El Fill del Mestre

{ 1 comment… read it below or add one }

Ismael Desembre 12, 2015 a les 21:17 pm

Mr.O will try to take our guns, but he will have a hard time trying to take mine as I will prbbloay be out there with the rest of you fighting for our freedom. I have friends who voted for him and I tried to tell them he would try this. I love my freedom and country and would die fighting to keep it. I’m 70, but I do competition shooting, load my own ammo and enjoy every minute of. Our rights are God given. The government can’t give us rights, but they can take them away if we let them. My feeling is to vote them all out of office and get people in who respect our rights and will fight for them. If Texas ever seceded from the main US I will be moving to Texas.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: