Xarxes socials sí, però per sota d’Iran i Bostwana

L’Estat espanyol és el segon país d’Europa en ús de xarxes socials, per darrere del Regne Unit. Un estudi de ComScore detecta que hi ha 13,2 milions d’espanyols que han utilitzat almenys una vegada al desembre passat aquestes plataformes, que representa un 73,7% dels internautes i un 10,8% més que fa un any. Encapçalen la llista els usuaris britànics, amb el 79,8%, mentre que a nivell europeu aquest percentatge és del 74,6 (211 milions de persones), només un punt per sobre de la dada a l’Estat espanyol. Quant a les xarxes socials més utilitzades, l’informe mostra que Tuenti (la més juvenil) continua al capdavant, amb un creixement del 770% en un any, encara que també confirma que Facebook ha augmentat un 1.147% en visites i se li acosta, en part gràcies a la seva traducció a l’espanyol.

D’altra banda, Nokia Siemens Networks va encarregar un estudi a Connectivity Scorecard 2009, d’aquells que no s’adjudiquen a dit i a cost de rei, per veure el nivell d’aprofitament de les connexions a internet en cada país. Tot i que l’informe reconeix que l’Estat espanyol té una bona distribució de línies telefòniques, una bona infraestructura i fins a un bon resultat en e-Govern, l’edat i l’escassa demanda de preparació tecnològica situa el país espanyol amb una nota global de 3.49, per sota d’Iran (3.622) o Bostwana (3.98).

Música / Say It Right # Nelly Furtado

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?