El passeig de Platja d’Aro ja és a punt

Em va agradar ahir comprovar com el passeig de mar de Platja d’Aro ja ha recuperat el seu aspecte natural després del temporal de llevant de finals de desembre, que va provocar força desperfectes tal com mostra la imatge. Quatre mesos després, Platja d’Aro és un dels municipis afortunats perquè ja és a punt per a l període d’estiu, tot i que d’altres encara no ho estan. I no és un bon moment econòmic global perquè aquests muncipis que són tan importants per al turisme de Catalunya tinguin, a més, algun tipus de handicap. Tant parlar en els mitjans dels grans projectes, mesures generalistes i plans oportunistes que, a vegades, oblidem les actuacions de xoc immediates i que poden resoldre els neguits dels equips de govern locals, que després són els qui han de donar la cara amb els seus ciutadans. Fins i tot, algun restaurant com el del Sevillano ofereix ara una millor imatge que abans, mentre que d’altres establiments del passeig encara no es troben a punt. En conjunt però, és una resposta lloable i que arriba en el moment oportú. Ara, està per veure què passa amb l’interrogant d’alguns veïns i comerciants: si amb la crisi vindrà  aquest estiu més turisme català i menys de l’estranger. El meu pressentiment és que sí.

Música / If I Were a Boy # Beyoncé

PD: Arriben els II Premis Blocs Catalunya. Hora d’inscriure’s.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?