Quin líder polític afronta la crisi?

Fins on arriben les competències del conseller Huguet? I les del conseller Castells? I les de la ministra Salgado? Qui lidera el pla i la gestió anticrisi? En una societat en la qual estem acostumats a rebre impactes mediàtics sobre líders carismàtics, ens trobem en un moment delicat de la nostra economia a escala local i global i encara ara patim una manca de lideratge polític. D’acord que és l’escenari democràtic el que ha provocat aquest organigrama polític però si no hi ha una cara visible a qui plantejar un model integral, a trobar solucions, donar respostes… tota la gestió necessària encara és més complicada. I un exemple clar i rotund seria el de la Seat a Martorell.

És un moment en el qual els empresaris volen solucions i els sindicats i treballadors, també! I encara més els desocupats, que en els propers mesos es quedaran sense atur. I després? Què passarà a final d’any? Mentrestant, encara que no sigui fàcil, continuarem buscant respostes a algú que pugui afrontar la realitat que, per complicada que sigui, deixa cada dia gent sense feina. Ha de ser un líder que tingui ganes de cremar-se (arriscar-se i no amagar-se) si cal i demostrar que la professionalitat, fins i tot, pot superar la pròpia política. És el moment, és necessari i la realitat ens ho demostra amb constants (mals) indicadors. I va molt més enllà de les prediccions dels predicadors de moda, les fórmules de sempre i la nova era del coneixement. 

Música / Something Good This Way Comes # Jacok Dylan

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?