La política catalana a la xarxa

L’Associació STIC.CAT ja té planificat l’acte del dissabte 23 de maig a l’edifici Jaume I de la Universitat Pompeu Fabra, que ha donat suport a aquesta iniciativa. Amb el títol de la La política catalana a la xarxa, s’ha convidat els responsables dels webs del partits polítics perquè presentin els seus webs respectius webs i anunciïn el que considerin més destacable,  just en l’inici de la campanya de les europees i a quinze dies de les eleccions. El format serà una barreja de la importància de les TIC en la nova política catalana basada a partir de la xarxa i les sinèrgies que se’n generen a través dels usuaris, simpatitzants, militants i els propis polítics. S’ha convidat als webmaster de CiU, el PSC, ERC, el PP i ICV perquè en la primera part facin un recentrament de la visió durant deu minuts cadascun. Després del descans, tindran 10 minuts més per presentar els reptes de futur. L’acte començarà a les 11 del matí i suposa un repte més per als qui formem STIC.CAT: esperem que us agradi el format i que ens torneu a donar el vostre suport.

Música / Greeen Eyes # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?