El gran repte de Ferran Soriano a Spanair

Va ser una llàstima que el sopar d’anit amb Ferran Soriano fos un “off the record”. Entenc l’essència de la trobada i cal respectar-la però la seva visió després de deixar el Barça i arribar a Spanair, ara fa 40 dies, bé mereixeria que es transmetés el seu missatge més personal. El seu nou llibre (La pilota no entra per atzar) ja és el testimoni de l’etapa viscuda a la directiva del Barça durant cinc anys i la manera de visualitzar l’esport d’elit en temes econòmics. Per cert, en aquests moments, quin contrast té la seva visió amb la de Sandro Rosell respecte el Barça de Laporta (respecte, discreció i res d’atacs personals). Ara però, té un repte molt més gran a Spanair i només de pensar en la dura competència que l’espera amb Iberia, ja et donen ganes de pensar en el paral·lelisme d’una rivalitat com la del Barça contra el Real Madrid.

En la roda de premsa d’aquesta tarda, haurà d’adaptar-se a les línies d’un missatge que entra dins uns objectius, amb la presentació del nou logotip, però el sentiment que vol aportar a la companyia es basen en l’essència de pensar en el català i Catalunya. I després de la gran inversió d’empresaris catalans, en la de generar una marca empresarial que sigui un orgull per a Catalunya. El repte hi és i les ganes de liderar aquest gran projecte, també. Ara cal deixar passar tres anys per veure si ho ha aconseguit fer realitat.

Música / The Promise Land # Bruce Springsteen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?