El patrotisme victoriós de la USAP

Em va agradar saber que durant la final de la Lliga de Campions, la televisió francesa va tractar al Barça com equip català al llarg de la retransmissió contra el Manchester a Roma. Un definició lògica però que en les cadenes espanyoles com Antena 3 TV encara és impensable. El mateix va passar ahir amb la final a París durant la victòria de la USAP contra el Clermont en el campionat de França de Rugbi. Va ser emocionant viure com un esclat de catalanisme podia celebrar amb patriotisme la victòria  (22-13) en un esport tan noble com el rugbi (Le Monde, Le Figaro i L’Equipe). Després de 54 anys, la USAP s’ha pogut tornar a proclamar campió de lliga i és un motiu d’orgull per al sentiment català, d’un club que llueix amb sentiment la senyera, l‘Estaca i el catalanisme. Una demostració més, tal com va evidenciar el Barça, que el catalanisme pot no tenir fronteres i també mereix ser reconegut si obté grans èxits esportius com aquests dos títols. Per tot això i més, felicitats patriotes de la USAP!

Música / The Pirate’s Gospel # Adela Diane

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?