La grip nova que vindrà

No és gens esperançador escoltar les previsions del govern espanyol respecte la progressió de la grip nova en trobades reestringides tant mèdiques com polítiques. De moment, per mantenir la prudència social, els missatges públics intenten donar una sensació de control, però no hi ha aquesta normalitat en els nostres governants, que necessiten guanyar temps per trobar la tan esperada vacuna i que es pugui comercialitzar a temps. La demostració més evident és que ja hi ha quinze víctimes mortals a l’Estat que és un missatge real que no convida a l’optimisme sobre què pot passar respecte la grip nova quan comenci el curs escolar i la normalitat a les feines després de les vacances. Tot i que és pesat l’alarmisme que generen les pandèmies, ja que les persones temem altres perills més quotidians, la grip nova tindrà una penetració alta i tot l’arsenal de medicaments no hi ha l’antídot apropiat. I mentre no es trobi la vacuna, el desconcert actual anirà creixent i els centres mèdics és probable que quedin saturats de consultes i sense la possibilitat de donar la resposta mèdica necessària. Mal presagi per a un període sense bonança econòmica.

Música / Don’t Lie # The Black Eyes Peas

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?