Ja només falta la sentència per la Diada

El govern català ja està preparat per acatar la sentència del Tribunal Constitucional sobre el Nou Estatut. Saura ens ho va evidenciar ahir en la seva compareixença com a portaveu de l’executiu, després del retorn de les vacances d’estiu. Gens esperançador. Com si fos un cavaller entregat, amb l’espasa tocant a terra i no mirant el cel. Tant esforç, tantes esperances i tant soroll mediàtic en plena crisi econòmica per acabar acceptant una retallada de mínims i, nosaltres, ni preparats per a la lluita. Com era d’esperar. A vegades, més valen els silencis. I aquí si que no és qüestió de feeling, ja que mai l’hem tingut. Segurament, estem condemnats a invocar el famós i conservador “peix al cove” del president Pujol. I, per cert, el Nou Estatut hauria de ser tan important que hauria de ser passar molt per sobre dels rèdits electorals d’un i altre partit. 

La sensació és que estem acostumats a aquest tipus de derrotes morals i ja només faltaria que ens l’anunciessin l’Onze de Setembre. Potser, en el fons, és que Catalunya ja està bé com està com a comunitat. I el mateix passa amb l’Estat espanyol, governi qui governi. Potser, res ha de canviar, tant en un sentit com en un altre.

Música / I Gotta Feeling  # Black Eyed Pace

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?