Les millors eines per a l’aprenentatge del 2009

S’acaba de publicar el llistat de les 100 millors eines per a l’aprenentatge del 2009 i ho ha fet el Centre for Learning & Performance Technologies com a resultat d’una enquesta que es va passar a més de 200 professionals del món educatiu. De les eines que són al top ten, i per tant, les més valorades per aquests professionals destaca l’espectacular ascens de Twitter, del lloc 43è ha passat al 1r en només dos anys, les pujades de YouTube i Slideshare, mentre que per contra continua caient Skype. Èxit de Twitter i domini de Google. Del global, ressalta el 26è lloc de Wikipèdia i el 35è de Facebook.

Twitter
Delicious
Google Reader

Google Docs
Slideshare
YouTube
WordPress
Skype
Firefox
Google Search

Música / Lost In Space  # Lighthouse Family

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?