Clamant per a un treball digne

CCOO_UGT_protesta_sindicats

Cantant la internacional a la Plaça Sant Jaume de Barcelona amb motiu del Dia Mundial del Treball Digne. Una imatge de Jordi Font (ACN) que sintetitza el moment actual i evidencia la proclama d’avui dels sindicats CCOO i UGT en la reivindicació per a una millora de les condicions laborals. No és un cicle econòmic gens fàcil per la crisi que s’ha activat i que genera canvis de paradigmes laborals i socials. Potser cal reinventar-se, no espantar-nos i visionar el futur amb més esperança. Amb ganes de trobar la motivació per buscar uns temps millors, fins i tot encara que el camí no sigui fàcil després d’un període de bonança per motors artificials com la bombolla immobiliària. Els obstacles estan per superar-los però ara bé, trobo injust que els treballadors paguin ara el ritme salvatge d’aquesta economia desbocada que fins fa poc semblava no tenir control. I mentrestant, el diàleg social trencat quan més caldria unir-lo per, entre tots, avançar en la mateixa direcció. Dividits des de fa temps la patronal, els govern espanyol i els sindicats mentre l’atur es va enfilant. Que de fet, és el més preocupant.

Música / You Shook Me All Night Long # AC/DC

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?