El Google Chrome per a Mac, a punt

Google fa setmanes que ja anuncia la sortida de la versió oficial del navegador Google Chrome per a Mac, però encara no té una data oficial. Aquest navegador será problablemente el més utilitzat de la propera dècada per les prestacions, sobretot rapidesa, i comoditats que oferirà als usuaris. Amb Windows, ja en tenim la prova evident i ara, falta Mac. La nova versió 4.0.221.8 es presenta com un prealliberament estable (10 característiques) que encara que no es tracta de la versió definitiva, té pràcticament tota la funcionalitat operant gairebé al 100%, excepte algunes característiques de privadesa. És l’avís que serà un abans i un després per als navegadors de Mac. I l’evidència que Google continua innovant a escala global, més enllà de ser el buscador més famós i utilitzat del món.

Música / Not Going Anywhere # Keren Ann

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?