Rolltop: el concepte d’un portàtil enrotllable

Un nou concepte d’ordinador portàtil és el que volen promoure  els creadors de l’empresa alemanya Orkin Desings. Es tracta d’un portàtil que té la perculiaritat de reduir les seves dimensions i, a més, permet un fàcil trasllat per la possiblitat de ser enrotllat. M’agrada l’originalitat d’aquesta idea, que és a prop de comercialitzar-se: consta d’una pantalla multi-tàctil, inclou un teclat virtual i inclou una `taula gràfica completa amb ploma integrada.

 El prototip Rolltop està dotat d’una pantalla flexible que, gràcies al seu disseny, permet enrotllar l’ordinador per convertir-lo en un cilindre portàtil de tamany reduit. En desenrotllar la pantalla OLED flexible es pot convertir en un notebook de 17 polzades o en un PC de 13. De moment, es tracta només d’un peculiar invent, encara que tot sembla indicar que les pantalles flexibles seran una tendència en disseny informàtic d’aquí a poc temps: per la facilitat que poden donar als usuaris que més necessitn un portàtil que sigui còmode de du  i per una major resistència als cops i els maltractaments que puguin patir els dispositius.

Música / Follow For Paradise # Alejandro Sanz & Alicia Keys

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?