STIC.CAT pensa en el Banc dels Aliments

solidaritat

Ara que és una mala època econòmica i entitats com el Banc dels Aliments necessiten recursos per ajudar als més desfavorits, STIC.CAT ha pensat en una iniciativa, basada en l’esperit 2.0, per du a terme la I Campanya Solidària. El projecte comença el 10 de novembre i finalitzarà el 10 de desembre, a Barcelona, en un acte a l’Hotel Porta Marina, de la cadena Apsis. La idea és promoure petites aportacions individuals per recollir una quantitat econòmica perquè, just un mes després, podem entregar en directe als responsables d’aquesta fundació. Abans de donar a conèixer aquesta iniciativa, força persones ens han donat suport i ens han animat a dur-la a terme. Ja tenim les primeres aportacions i els primers suports, com el del mateix hotel, Caves Sumarroca, Catalonia Today, l’Escola Euses Garbí de Salt, la USAP, l’empresa Spenta Consulting, la revista Bon Art i més col·laboradors i patrocinadors que esperem anar afegint al projecte. Amb la conferència d’Àlex Rovira i alguns regals que esperem repartir entre els assitents a l’esdeveniment, que prèviament hagin demanat assistir a l’acte enviant un correu a info@stic.cat. Així és que gràcies a tots i totes els qui us heu implicat des del primer moment.

Entre tots els qui formem STIC.CAT ens hem anat engrescant, amb la il·lusió d’ajudar el Banc dels Aliments i transformar en transparència l’àmbit anomenat 2.0. Però en aquesta ocasió necessitem el suport de tots, amb bloc o sense, amb Twitter o sense, amb Facebook o sense, amb Linkedin o sense. Però és indubtable que volem confiar en la transmissió de les xarxes socials per presentar-vos aquest projecte i animar-vos a donar-nos suport. Ho intentarem amb il·lusió i ganes per fer una primera campanya que cada any promogui ajudar els qui més ho necessiten. No hem pensat en els dubtes i els interrogants, quan el país més pateix els casos de corrupció, sinó en ajudar i cooperar per intentar sentir-nos orgullos, de tan sols, haver-ho intentat. D’entrada, rebeu ja les gràcies.

Música / You’ve Got A Way # Shania Twain

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?