La interacció amb els estudiants

Us presento aquest vídeo que m’ha fet arribar una alumna del Taller de Blocs de la UOC i que ella ha trobat interessant perquè compartim amb la resta d’estudiants de l’aula virtual. És un nou concepte de formació, en el qual els alumnes cada vegada han de ser més participatius i enllaça amb la visió d’aquest altre vídeo (A vision of students today) que ja coneixia i que em va agradar molt per la visió que intenta aportar sobre l’ensenyament a l’inici del segle XXI, amb el canvi de relació entre professor i alumne. El famós concepte 2.0, que es basa en la suma d’informacions dels usuarus. I així  ho acabó de fer. Gràcies! Sens dubte que la UOC està preparada per oferir i consolidar aquestes noves pautes que configuren un nou tipus d’ensenyament, amb una participació molt més global i interactiva gràcies a les noves tecnologies.

Música / Breakdown # Jack Johnson

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?