El país està per sobre de tot

lop_336[1]

Després de la gran jornada d’ahir, ja han saltat disputes que empetiteixen les consultes independentistes i alhora el nostre país petit. Alfons López Tena i Uriel Beltran han topat frontalment i no han aconseguit unir forces, tot i que va ser una evidència que Osona Decideix es va organitzar molt millor que la Coordinadora Nacional. Patètic i frustrant. L’enfrontament és qüestió d’egos i interessos i per això ha esclatat aquesta polèmica, que ara alguns mitjans intenten magnificar per rebaixar el poder de participació i l’essència democràtica de la consulta. Tot i que personalment esperava encara més votacions (només una tercera part), una vegada més, amb aquesta rivalitat partidista, es demostra que hi perd el catalanisme, decauen les aspiracions d’una part de la societat civil que vol l’autodeterminació i es torna a plasmar que el catalanisme està dividit entre partits, plataformes i associacions i que cadascú fa la “guerra” pel seu compte. I a canvi de què? Una poltrona? Per això, als incòmodes amb el referèndum i als espanyolistes se’ls notava molt contents aquest matí. Divideix i guanyaràs. Ho estan aconseguint des de l’era del “peix al cove”.

Música / Memoria de jóvenes airados # Loquillo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?