El país està per sobre de tot

by Eduard Batlle Rispau on 14 Desembre 2009

lop_336[1]

Després de la gran jornada d’ahir, ja han saltat disputes que empetiteixen les consultes independentistes i alhora el nostre país petit. Alfons López Tena i Uriel Beltran han topat frontalment i no han aconseguit unir forces, tot i que va ser una evidència que Osona Decideix es va organitzar molt millor que la Coordinadora Nacional. Patètic i frustrant. L’enfrontament és qüestió d’egos i interessos i per això ha esclatat aquesta polèmica, que ara alguns mitjans intenten magnificar per rebaixar el poder de participació i l’essència democràtica de la consulta. Tot i que personalment esperava encara més votacions (només una tercera part), una vegada més, amb aquesta rivalitat partidista, es demostra que hi perd el catalanisme, decauen les aspiracions d’una part de la societat civil que vol l’autodeterminació i es torna a plasmar que el catalanisme està dividit entre partits, plataformes i associacions i que cadascú fa la “guerra” pel seu compte. I a canvi de què? Una poltrona? Per això, als incòmodes amb el referèndum i als espanyolistes se’ls notava molt contents aquest matí. Divideix i guanyaràs. Ho estan aconseguint des de l’era del “peix al cove”.

Música / Memoria de jóvenes airados # Loquillo

{ 2 comments… read them below or add one }

Xavier Diumé Desembre 14, 2009 a les 21:56 pm

Totalment d’acord. Un bon cop a la gent que ha organitzat consultes a les seves poblacions alienes a totes aquestes disputes.

D’altra banda sembla mentida que aquestes persones puguin caure en un parany tant estúpid com aquest.

Malgrat tot cal veure que la gent ha tingut moltes ganes de participar. Sense anuncis elecotals als grans mitjans, sense els telenotícies fent propaganda encoberta. Sense tot això i en molts llocs s’ha superat la participació d’eleccions qualificades com festivitats de la democràcia.

Eduard Batlle Rispau Desembre 15, 2009 a les 12:18 pm

Gràcies Xavier per la visita i el comentari.
Sort i fins aviat!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: