Per a les persones soles i sense recursos

Àlex Rovira_STIC.CAT_Banc dels Aliments

En l’esdeveniment de dijous al vespre a l’Hotel Porta Marina de Barcelona, els integrants d’STIC.CAT hem demostrat que els ingressos que anem recollint arribaran a la Fundació del Banc dels Aliments, amb la intenció que, en aquests temps de crisi, la recaptació que aconseguim d’aquí al 31 de desembre arribi als qui més ho necessiten. “El quart món que tenim a casa nostra” que va definir Federico Gómez Pardo, del Banc dels Aliments, durant el seu emotiu discurs.

Va ser un acte molt il·lusionant d’organitzar, de participar-hi, i es va aconseguir l’objectiu de crear un ambient de calidesa per a la nostra primera Campanya Solidaria. Amb la xerrada d’Àlex Rovira, que tant va agradar, i el suport inicial de persones com Jordi Roche i Joan de Llobet, que van gestionar bona part dels regals que vam sortejar, i suports com els de Martí Batllori, Miquel Pellicer, Miquel Quintana i la Fundació Àlex, entre molts altres. A més, també vull agrair la presència d’Àlex SáezPep Burgaya i Miquel Poch.

Personalment, voldria agrair a tothom qui va venir a donar-nos suport i confiança perquè una associació com la nostra pugui pensar en ajudar les persones soles i sense recursos. Amb la premissa de transparència i humilitat. I també destacar les persones i entitats que ens han donat suport material i moral, així com totes les qui no van poder venir a l’acte però han fet la seva aportació per al Banc dels Aliments. Són temps difícils aquests que ens toca viure i hem intentat aportar la nostra il·lusió i motivació. Com bé va escriure’m un amic abans de l’acte: “Cap dels que serem avui a Barcelona segurament ens podem imaginar el que es passa i el que se sent quan es passa gana, i el gest de fer alguna cosa per tal d’aproximar-nos-hi, segurament ens acosta més al que ha de ser l’ésser humà”.

Música / Straight from The Heart # Bryan Adams

PD: Agraeixo el gest de Miquel Pellicer a través d’El Mundo Deportivo, amb la samarreta de Xavi.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?