Pensant en els que més ho necessiten

Àlex Rovira

STIC.CAT celebra aquesta tarda la I Campanya Solidària a benefici de la Fundació del Banc dels Aliments. Ha estat una gran satisfacció intentar crear aquest esdeveniment per recaptar fons per a una entitat que intenta ajudar les persones més desafavorides a casa nostra en aquest moment de crisi. Amb el ferm objectiu que sigui breu, transparent i directe. No és fàcil la tasca del Banc dels Aliments i és un orgull tenir l’oportunitat d’intentar que, en un moment tan especial com les festes de Nadal (amb els seus avantatges i inconvenients), puguin sentir que tenen més suports des de la societat civil. Per aquest vespre, a partir de 2/4 de 8 a l’Hotel Porta Marina, hem intentat preparar un acte proper, acollidor i que s’encetarà amb una conferència d’Àlex Rovira, que sempre és estimulant escoltar-lo. Ens parlarà del seu darrer llibre, La Bona Crisi, i li vull agrair que des del primer dia s’impliqués en el projecte d’STIC.CAT. I el mateix amb Jordi Roche, propietari de l’hotel, Bodegues Sumarroca i tot seguit, la suma de sinèrgies que hem anat aconseguint per oferir més de 50 sorpreses per a les persones que ens puguin acompanyar.

En especial també, cal destacar el suport de persones com Joan de Llobet, que sense cap necessitat, des del primer va voler que la gent que vingui avui es pugui endur un present, amb l’objectiu d’augmentar la recaptació. I gràcies també al mateix expresident Jordi Pujol, Pep Burgaya des de l’Impevic, Nacho Sala d’Atrapalo, Ramon Praderas del Circuit de Catalunya, Neus Chorda d’Ara Llibres, Isabel Martí de La Campana, Elisabeht Prieto d’Alqueria Editorial, Germà Capdevila del Catalonia Today, el FC Barcelona, Laura Alsina, Raúl Cipres del RCD Espanyol, Munich, David Illa del Restaurant Mimolet, Ricard Planas de BonArt, Joan Enric Barceló d’Els Amics de les Arts, Joan Carles Belmar d’Infoself,  l’Ajuntament de Girona, Josep Sierra del Girona FC… És una il·lusió personal de molts anys feta realitat.

Música / Miss Sarajevo # U2

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?