El 79% de les grans empreses mundials es promociona a través de blocs i xarxes socials

by Eduard Batlle Rispau on 24 Febrer 2010

La companyia Burson-Marsteller ha realitzat un estudi per valorar l’ús de les xarxes socials d’internet que fan les 100 companyies més importants del món de les 500 que apareixen a la llista Fortune Global 500 (anàlisi de Mashable). Els resultats són molt elevats pel que respecte el seu posicionament a la xarxa i l’indicador que més ho resumeix és aquest: el 79% de les cent grans companyies mundials utilitza, com a mínim, Twitter, Facebook, YouTube o els blocs corporatius per comunicar-se amb els clients i altres usuaris interessats. Segons els resultats, el 54% de les grans empreses té presència a Twitter -cada vegada té més adeptes-, el 32% ha creat un bloc, i el 29% disposa d’una pàgina activa a Facebook. Darrerament, moltes marques han experimentat un creixement explosiu en les xarxes socials i un exemple de referència és Starbucks Coffe,  amb gairebé 4 milions de fans.

És una evidència més del creixement de les xarxes socials a nivell virtual i la constatació que progressa el model de negoci per la comunicació tan directe que es genera entre l’emissor i el receptor. Hi ha moltes estadístiques més interessants en aquest estudi, que demostra que als consumidors realment els agrada col·laborar amb les empreses a través dels mitjans de comunicació social. A més, la interacció és pràcticament a cost zero i sense intermediaris. Ara bé, cal saber trobar el procediment adequat i entendre com funcionen aquests nous vincles.

Música / Come On Everybody #  US 3

{ 2 comments… read them below or add one }

Ivan Robbs Març 9, 2021 a les 6:58 am

It is in point of fact a great and useful piece of info. I’m happy that you just shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.|

free v bucks generator Març 23, 2021 a les 14:39 pm

I’m no longer certain where you’re getting your information, however great topic. I needs to spend a while finding out much more or working out more. Thank you for excellent info I was searching for this info for my mission.|

Leave a Comment

Previous post:

Next post: