Guardiola, els dubtes al Barça i el Manchester

Que la renovació de Guardiola amb el Barça és va tancar en fals es va demostrar gairebé en la mateixa inesperada roda de premsa del 20 de gener. Laporta va ser hàbil, una vegada més, i va deixar emparaulada la renovació del tècnic un any per tenir més crèdit electoral per a la candidatura continuista i així frenar el possible contraatac de l’oposició que lidera Sandro Rosell. Però Guardiola no està gens bé en l’escenari actual i espera que les paraules es tradueixen en un contracte amb els acords ben definits. Mentre la directiva actual es prepara per no perdre la direcció del club, la candidatura Rosellista lluita per aconseguir el fitxatge estrella de Rooney i l’equip de Soriano ja va definint l’organigrama i té lligat Zubizarreta, l’equip blaugrana ha tornat al seu màxim nivell esportiu però patint les conseqüències d’aquest escenari.

Ara és el moment de lluitar les famílies per quan arribi la batalla en els propers mesos, tot i que la il·lusió del triumvirat Soriano-Godall-Rosell sembla cada vegada més una utopia. Mentre tot això està passant, Guardiola s’ha sentit massa sol quan les coses no anaven massa bé i continua reclamant un contracte similar al dels “grans”, com Mourinho, Ancelotti… Es parla de 6 milions anuals per al de Santpedor, però els entrenadors mediàtics se’n van a 10 sense tenir els registres de Guardiola. Per això, hi ha aquest neguit actualment. I si el Barça fa tard amb el tècnic -i no crec que el seu intermediari Josep Maria Orobitg estigui especulant més del compte-, es podrà continuar deixant estimar pels cinc anys que li ofereix el Manchester perquè sigui el recanvi del llegendari Sir Alex Ferguson. Ah! I amb un contracte que es podria redactar el mateix Guardiola. Fàcil no?

Música / Slow Blues # Oscar Peterson & Count Basie

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?