10 anys de RAC1

RAC1_10 anys

Felicitats a RAC1 perquè avui celebra els 10 anys amb una festa a Port Aventura. Aquests deu anys són la confirmació de l’èxit d’un nou model de ràdio en català que funciona, enganxa, i que ajuden a visionar l’actualitat de Catalunya des de l’ones. És una aposta del Grupo Godó que ha progressat més ràpid del que potser van arribar a pensar en el seu dia els seus creadors als inicis del mil·leni. I és interessant veure com una ràdio, totalment catalana, ha aconseguit tenir quota de mercat, quan estem en el període que  amb la radiofórmula i la centralitat des de Madrid és pot consagrar una emissora a Catalunya. A RAC1, el missatge és 100% en clau catalana i la seva identitat, per exemple, contrasta plenament amb el diari del mateix grup. I l’aportació d’una plantilla jove, que mereix molt més reconeixement, li ha donat molta vitalitat, al costat de la seguretat de les veus consagrades. I bona part del mèrit és del seu director, Eugeni Sallent, que ha sabut liderar el projecte, rendibilitzar-lo empresarialment, i fer-lo tant o més competidor que altres ràdios amb molts més periodistes, pressupostos i mitjans.

Música / Party In The U.S.A # Miley Cyrus

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?