Juan Manuel Gozalo

Juan Manuel Gozalo

Un record per a Juan Manuel Gozalo ara que ens ha deixat. Se n’ha anat un mestre del periodisme radiofònic i un dels referents de les últimes dècades a RNE.  Gozalo va ser la veu dels esports a l’emissora pública espanyola i Radio Gaceta de los Deportes va ser producte de la seva personalitat, amb una clara aposta per la secció poliesportiva més enllà del futbol. Tot i ser en clau espanyola, Gozalo deixa un llegat important i el prestigi d’intentar fer una ràdio esportiva al marge de partidismes i visions polititzades, tal com passa aquests últims anys a Madrid, amb mitjans al servei del poder i de grups de comunicació que s’enfronten per quotes de poder. O sigui, la Brunete mediática. A més, la premsa esportiva espanyola fa anys que pateix el mal de la manca d’independència i  rigor informatiu a canvi del preu de la influència i el servilisme.

Música / Lucha de Gigantes # Nacha Pop

Música / #

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?