Jaume Roures en la distància curta

Jaume Roures

Jaume Roures va donar la seva visió de l’actualitat en el sopar tertúlia d’ahir al Restaurant Reunión Café. El director general de Mediapro va anar desgranant els projectes que lidera i que s’han convertit en referents en el sistema audiovisual català i espanyol. Va donar el seu particular punt de vista sobre el futur de les televisions, l’estratègia del grup d’empreses dedicat a la comunicació que lidera, el rol del diari Público, la TDT, la televisió de pagament, Gol TV, la programació, el posicionament de La Sexta  i la seva possible fusió amb Antena 3. Un gran ventall d’ofertes audiovisuals que Roures intenta fer rendibles i combina amb altres plans de negoci en el món del cinema. Va parlar sense embuts sobre la política, el futbol, la llei del cinema i la crisi, que considera que potser de tant parlar-ne fa que ens oblidem d’altres mals que pateix la nostra societat. Va lloar la unió dels alcaldes gironins durant el temporal de neu i va repassar la política amb esperit crític. Com era d’esperar, va prestigiar la figura de Woody Allen i va lloar trajectòries com les de Johan Cruyff i Pep Guardiola. Personalment, em va agradar el seu punt de vista sobre la base de la formació eductiva a través de les TIC, “que no s’hauria de basar només en posar un ordinador per alumne”, i vaig lamentar que fos crític amb la manca de suport des de Catalunya a una pel·lícula com Vicky, Cristina, Barcelona del geni “Woody”, com l’anomenava,”i que té un Oscar”. Ara, a més, ja és a punt de presentar la segona aposta comercial amb el director novaiorquès, en un film que va ser enregistrat a Londres

Música / Bigger Than My Body # John Mayer

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?