L’èxit de l’aplicació de TV3 per a l’iPhone

Aplicatiu_TV3_iPhone

TV3 ha aconseguit un registre espectacular amb l’aplicatiu per veure de franc els canals de TV3CAT i 3/24 des de l’iPhone (instruccions). I és que en poques setmanes de la seva estrena, l’aplicació TV3 a la carta ja s’ha convertit en la més descarregada a l’Estat espanyol pels usuaris del telèfon d’Apple. És una demostració més de quina és la tendència de la televisió i quina utilitat comencen a tenir els mòbils, més enllà de poder fer i rebre trucades, enviar correus i SMS, fer fotos i enregistrar en vídeo. Tot aquest nou fenomen, només acaba de començar i la progressió d’aplicatius per a l’iPhone és cada vegada més espectacular. Més endavant, és d’esperar que el mateix servei gratuït que ofereix cadena pública catalana es pugui utilitzar per a l’Android o algun sistema operatiu lliure. El mateix Jaume Roures va destacar fa poques setmanes que GOL Televisión ja detectava la compra de partits de futbol de la lliga espanyola a través del mòbil.

Música / Lucky # Jason Mraz & Colbie Caillat

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?