Catalonia Today, una revista pionera

 Catalonia Today_iPhone

Catalonia Today s’ha convertit en  la primera revista catalana en promoure una aplicació  per a l’iPhone, gràcies al suport de la jove empresa Sixtemia, dels gironins Josep Maria Teixidor i Marc Coll. Cal felicitar la iniciativa del seu editor, Germà Capdevila, per creure en aquesta nova comunicació amb els lectors de la revista mensual en anglès que edita el grup El Punt. Enhorabona Germà i molta sort amb les descàrregues en aquesta època de comunicació interactiva i global a través del mòbil. More, better, smarter and broader!

 De moment, els usuaris que ja tinguin l’aplicació al mòbil poden veure les portades, consultar els darrers podcasts de la revista i la possibilitat de subscriure’s a Catalonia Today. Sixtemia és una empresa, amb seu a Banyoles, que ja té experiència en aquest tipus d’aplicacions i ja va idear la de Zara, una de les més descarregades en el mòbil d’Apple. L’objectiu d’aquestes aplicacions és obrir un nou canal de comunicació amb els usuaris de telèfon amb la finalitat que el producte desitjat arribi a la “butxaca” dels clients. El màrqueting, la publicitat i la comunicació cada vegada estaran més integrats en la telefonia perquè estaran igual de demandats per empreses i usuaris, i per això aquest mercat només pot anar en augment en els propers anys.

Música / Kozmic Blues # Katie Melua

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?