Sempre ens quedarà Richard St. John

Aprofito aquest vídeo del TED d’un referent com Richard St. John (Èxit sense final) per recuperar l’optimisme, l’esperança i les ganes de continuar progressant com a individus i col·lectiu, en un dia que Rodríguez Zapatero acaba d’anunciar unes mesures que trenquen tres anys d’immobilisme i que frenaran el consumisme tan necessari per sortir de la crisi: toca retallar la despesa i l’augment de la recaptació per combatre la crisi governamental tan preocupant. Venen temps de múltiples reformes i de més tensió social, amb protestes contra la retallada de Zapatero. Però tot i que ja som en el tan esperat “mal” any 2010, hi ha receptes, idees i motivadors que conviden a pensar que, tot i els mals moments i les mancances que patim per males planificacions polítiques, cal buscar forces i pensar quina és la millor manera per regenerar el nostre petit entorn, alhora el sistema que ens envolta i que cada vegada més ens connecta, en temps de competivitat mundial. Només ens pot salvar la productivitat producte del nostre esforç i talent.

Música / Sad Eyes # Bruce Springsteen 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?