Sempre ens quedarà Richard St. John

by Eduard Batlle Rispau on 12 Maig 2010

Aprofito aquest vídeo del TED d’un referent com Richard St. John (Èxit sense final) per recuperar l’optimisme, l’esperança i les ganes de continuar progressant com a individus i col·lectiu, en un dia que Rodríguez Zapatero acaba d’anunciar unes mesures que trenquen tres anys d’immobilisme i que frenaran el consumisme tan necessari per sortir de la crisi: toca retallar la despesa i l’augment de la recaptació per combatre la crisi governamental tan preocupant. Venen temps de múltiples reformes i de més tensió social, amb protestes contra la retallada de Zapatero. Però tot i que ja som en el tan esperat “mal” any 2010, hi ha receptes, idees i motivadors que conviden a pensar que, tot i els mals moments i les mancances que patim per males planificacions polítiques, cal buscar forces i pensar quina és la millor manera per regenerar el nostre petit entorn, alhora el sistema que ens envolta i que cada vegada més ens connecta, en temps de competivitat mundial. Només ens pot salvar la productivitat producte del nostre esforç i talent.

Música / Sad Eyes # Bruce Springsteen 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: