“Només” 20 anys del web

El concepte de World Wide Web per identificar els webs compleix 20 anys (reportatge de BBC Mundo). Són dues dècades que confirmen aquesta nova Revolució Digital que tindrà la mateixa trascendència que en el seu moment van tenir l’Agrícola i la Industrial a la història de la societat. Després d’anys d’investigació i avenços, l’invent final i “humanitzador” per part de Tim Berners-Lee ha creat aquest nou estil de vida, a través del consum, la producció, el comerç i la interacció, amb la combinació de webs tan globals com Google, Youtube, Myspace, e-Bay, Twitter, Facebook, Flickr, Foursquare, Amazon, Wikipedia, Yahoo!, Baidu… És gairebé impossible calcular la trascendència del fenomen del web en les societats més avançades i l’allau de consultes als webs, els buscadors i el consum de les xarxes socials, a més de la missatgeria. Si s’intenta xifrar en 1.700 milions de persones, o sigui el 25% de la població mundial,  que són usuàries de l’univers de la xarxa, està clar que tan sols som a l’inici. Tot i l’existent fractura digital al Planeta, en les societats avançades ja és una realitat la nova era dels nadius digitals i l’esclat del mòbil com a nou ordenador personal. Un paradigma que uneix persones més connectades i a l’instant, i les fa més globals. Com si es tracté d’un nou teixit humà.

Música / White Trash Wedding # Dixie Chicks

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?