El mòbil ja domina els vídeos a Facebook

És espectacular el que ha aconseguit Facebook en poc menys d’un any. Gairebé 500 milions d’usuaris pugen de mitjana 20 milions de vídeos cada mes, molts dels quals es comparteixen a través de telèfons mòbils, des de que la  xarxa social més popular d’internet va oferir aquesta possibilitat a l’agost passat (la notícia al TNYT). Així és la majoria de vídeos que es pengen als perfils la majoria són directament a través d’aquests nous aparells de telefonia, ja que les xifres s’han arribat a duplicar. Així és que ara ja sabem quina és la tendència actual i de futur: enregistrar un vídeo amb els considerats smartphone, principalment iPhone, Blackberry, Nokia o HTC, i penjar-lo al perfil al cap de pocs minuts que no fer-ho a través del mateix web o la webcam dels ordinadors (a YouTube es calcula que de mitjana duren 4,4 minuts).

Les xifres que mou diàriament Facebook són espectaculars i interacció que ha creat entre els usuaris ha suposat un nou concepte en la història de la xarxa electrònica, ja que només fa sis que es va crear aquest portal. I en els propers anys podria ser una gran revolució social si al final aconsegueix crear la seva pròpia moneda i aconseguir aquest canvi social de “saltar” d’internet a la realitat, i alhora crear nous hàbits de consum. De moment, a la seu de Palo Alto ja treballen en aquesta direcció, mentre el seu creador, Mark Zuckerberg, amb només 26 anys és un dels magnats més joves i rics del món.

Música / Men’s World # Joss Stone & James Brown

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?