Sud-àfrica, la “roja” i l’essència Barça

Debuta la “roja”. I ho fa amb tota la Brunete mediática preparada amb el lema de l’Eurocopa 2008, “Podemos”, perquè encara no ha trobat el del Mundial 2010. Mentre Sud-àfrica intentar oferir la millor cara per amagar el difícil passat que ha forjat en la seva històrica recent, en clau espanyola periodística toca viure les vicissituds de la “roja” per poder fer més Espanya. Les mancances esportives dels darrers anys del Real Madrid, Fernando Alonso i, fins fa poc, Rafa Nadal, han quedat substituïdes per la selecció, que arriba imbatuda.

I tota aquesta eufòria està molt bé en clau mediàtica perquè camufla altres grans mals d’aquest “país” espanyol. Entre ells, l’elevat atur, la manca de lideratge polític i aquesta crisi cada vegada més social. La selecció espanyola està preparada per fer un bon Mundial perquè té jugadors de primer nivell i un entrenedor experimentat que sap que no ha de molestar. Però en el fons és favorita perquè es pot dir que gairebé juga l’estil Barça però sense Pep Guardiola. I això ja la fa favorita. Fins i tot, remant a contracorrent per l’eufòria de la Brunete roja.

Música / The Day I Died # Just Jack

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?