Shoes for Africa

Una dosi d’esperança, de commoció, gràcies al suport de Samuel Eto’o a Shoes for Africa. Una proclama per generar més esperança a l’Àfrica, continent on ara es juga per primera vegada el Mundial, i que estic convençut que és el gran continent per descobrir. Hi ha moltes Àfriques en una mateixa, però tot projecte per ajudar als qui més ho necessiten ja mereix un bon reconeixement. Tan de bo encara es marquin més gols contra la pobresa com aquest d’Eto’o gràcies a la col·laboració de futbolístes de renom mundial. I és que la gran trascendència mediàtica del Mundial, no pot amagar les grans necessitats del continent. I aquesta és una bona causa per promoure durant aquest espectacle tan global: la d’entregar tot el calçat que s’hagi recollit fins ara.

Música / Todii # Oliver Mtukudzi

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?