La I Mostra de l’Assessoria Codina premia el projecte Spacedelta

guanyadors_assessoria_codina_premi_emprenedors

Felicito l’Anna Codina per l’empenta que ha tingut per organitzar la Primera Mostra d’Emprenedors de l’Assessoria Codina, que es va celebrar dijous al nou edifici Narcís Monturiol, del PCiT de la UdG. Va ser un èxit de públic i va servir per concentrar alguns dels projectes més innovadors que s’estan portant a terme a internet a les comarques gironines. A més, vaig tenir l’oportunitat de ser membre del jurat i va ser interessant valorar les diferents propostes que va reunir El Giroscopi, el nou departament de consultoria estratègica de l’empresa. Després de deu minuts de presentació per a cada emprenedor i del temps de valoració, el jurat va decidir que el projecte guanyador va ser Spacedelta, un servei que promou que els seus clients es puguin fer els webs i blocs a la carta, amb la finalitat que siguin pràctics i còmodes d’utilitzar. El premi en metàl·lic va ser de 1.000 euros. Spacedelta ha estat ideat pels bessons Albert i Víctor Martín, que han estat pioners amb altres reptes com Moneytrackin i Twitxr. És una distinció que reconeix la seva trajectòria d’ençà que es van instal·lar a l’edifici Jaume Casademont del PCiT i que confirma la seva constància. Els altres tres projectes finalistes són els:

IOGEO Aplica la tecnologia a la geografia, i va ser creat per Jordi López Ramot

Cuspidis Una xarxa social per a muntanyencs que ha creat Isabel Mas

CV10 Portal de feina amb ofertes de treball intel•ligents

XaropClown Associació solidària de pallassos d’hospital (Aquest projecte es va presentar fora de concurs)

Pel que fa la valoració de la primera jornada, em va fer il·lusió la satisfacció amb què la família Codina valorar la primera resposta i, personalment, animo El Giroscopi a mantenir aquesta mostra per als propers anys. I respecte els guanyadors, em va alegrar molt pels germans Martín, que vaig conéixer el 2007 gràcies a un article en el qual es destacava que van ser distingits entre els 25 millors emprenedors europeus menors de 25 anys per la prestigiosa revista Business Week al 2007.

Música / These Days # Ron Sexsmith

PD: I dilluns, també al mateix edifici Narcís Monturiol (20h), l’emprenedor Xavier Verdaguer ens explicarà l’Ecosistema Silicon Valley.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?