Camins de Ronda únics i autèntics

Cala_Canyers_Camins_de_Ronda

Cada vegada m’agraden més els Camins de Ronda. Són com petits balcons de la Costa Brava que ens permeten gaudir de la natura, el mar i el clima, en un marc incomparable del nostre territori que és una referència al món. Els diferents trajectes més naturals són la demostració de l’autenticitat i l’encant del Mediterrani i l’evidència de com seria la nostra costa sinó hagués sucumbit a la construcció desmesurada i, en ocasions, salvatge. Les desgràcies urbanístiques a peu de platges salten a la vista d’aprop i des de la distància, però tot i això encara es poden descobrir racons com Cala Canyers, a tocar la platja del Castell, que serveixen per preservar el millor que tenim i valorar un patrimoni únic que hauria de ser intocable per sempre més. Els milionaris de l’Estat ja poden anar comprant les millors cases de les urbanitzacions més luxoses -susposo que aviat seran els xinesos i indis- que la Costa Brava continuarà sent una marca global i única. Però l’hem de cuidar i molt.

Música / Beauty In The World # Macy Gray

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?