Guardiola. Any III

Torna el Barça. Aquesta nit arriba el Gamper i serà la posada en escena de la nova temporada. El títol de la Supercopa ja és un presagi del que pot oferir l’equip blaugrana en l’any III de Pep Guardiola: fidelitat a una filosofia futbolística. Mentre la crisi començar a passar factura a la bombolla futbolística (ja tocava!), el Barça afronta el repte d’encetar un any amb el repte de repetir els grans registres dels dos primers anys amb el tècnic de Santpedor i sense grans inversions (Villa és un fitxatge excel·lent). Hi ha el relleu a la presidència, important, també es volen canviar les formes directives -Sandro Rosell ha apostat per la unió i la despolitització-, però el protagonisme serà per als actors, que intenten viure aïllats a les tensions que s’han viscut i es viuran. Ja ho van demostrar durant la campanya electoral, en la recta final de la lliga. Guardiola coneix molt bé aquest entorn tan devorador i maquiavèl·lic i ple d’interessos. La Brunete Mediática esportiva, enfortida amb el fitxatge de José Mourinho, té més ganes de desacreditar “l’esperit” de Guardiola, però de moment no se’n surten. I tot això, amb Laporta, Cruyff, Ibra, Cesc, Txigrinski… ha passat en només poques setmanes. I tot sempre serà millor mentre la pilota entri, encara que el mateix Guardiola reconeix que el Barça, per la seva grandesa i transcendència informativa, sempre ha de tenir un “foc” obert. És l’any III Guardiola i no pinta “normal”.

Música / Tot torna a començar # Mishima

PD: 50 Best Websites 2010, segons Time.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?