Raimon Pannikar en el record

En ha deixat un dels catalans que desprenia més llum degut a la seva personalitat. Un home de gran pensament, teòleg de prestigi internacional i que deixa un buit enorme per tot el seu llegat després de 91 anys. En els pocs actes que he anat quan Raimon Pannikar era el convidat, era emotiu veure l’admiració que despertava entre els assistents i el fidels. Desprenia una química especial, humanisme, bondat, per això se l’admirava, com si transmitís la necessitat de passar a l’acció d’immediat i creure en un món molt millor, molt més humà i solidari. Just un any després d’un altre sentit adéu com el de Vicenç Ferrer, Pannikar ens va deixar el mateix dia que es recordava el centenari del naixement de la mare Teresa de Calcuta. Són persones que han lluitat per uns ideals humanistes, donaven i s’entregaven per una causa sense esperar res a canvi i que massa sovint oblidem en aquesta nova societat consumista i accelerada, que no deixa massa lloc a la calma, la reflexió i el sentiments solidaris. Per sort, queda el camí i el llegat. Bon viatge!

Música / Roses blanques # Lluís Llach

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?