Primer aniversari del NESR

Vam començar el No En Sabem Res amb Germà Capdevila per generar uns espais de trobada i per fomentar un podcast en català a internet, ja que no n’hi havia cap d’actualitat en català i que no fos un resum d’un programa ràdio. Tot just fa un any, però ja sembla que fa molt temps. Vam encetar-lo un 25 de setembre parlant de les coses que ens interessaven per poc a poc començar a obrir el petit programa a gent que ens semblava interessant, que tenia coses a divulgar. Trobada rere trobada, amb l’objectiu de promoure persones, idees, projectes, les TIC, la nostra llengua, el país… Ho hem intentat fer de manera desenfadada, sense prejudicis, en la distància curta, i amb la voluntat d’apropar-nos als convidats. I, realment, hem après molt d’ells i elles. I molt!

 I aquesta tarda serà diferent, especial, el primer aniversari, compartit amb Els Amics de les Arts, a qui agraïm la seva predisposició, i amb vosaltres. Amb tots els qui vingueu i ens contineu animant a progressar amb el podcast. Ens fa il·lusió i una mica de vertigen fer el salt d’avui, amb el centenar de persones que vindreu, però Els Amics pensem que mereixien escoltar el seu relat. S’ho han guanyat a pols, merescudament, Esperem que us agradi tant com desitgem i és il·lusionant saber que vindran famílies senceres. I també és molt especial el suport que hem volgut donar a Càritas per l’esforç que sempre fan per arribar als més necessitats.

Música / Déjà-Vu # Els Amics de les Arts

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?